Y R I T Y K S I L L E

Tervetuloa yrityskuvauksen maailmaan, missä jokainen kuva kertoo tarinan ammattitaidosta ja menestyksestä. Intohimonani on tallettaa yrityksenne ainutlaatuisuus ja ammattimaisuus kuvien muodossa.Yrityskuvauksissa pyrin tuomaan esiin yrityksenne persoonallisuuden ja vahvuudet visuaalisesti. Turun seudun monipuoliset maisemat tarjoavat upeita kuvauspaikkoja ja haluankin luoda teille ammattimaisen ja tyylikkään kuvagallerian, joka viestii yrityksenne arvoista ja brändistä.

Yrityskuvauksissa tavoitteenani on tallettaa ammattimaisia potretteja, inspiroivia työskentelykuvia sekä tunnelmallisia tilannekuvia yrityksenne toiminnasta. Näitä kuvia voitte käyttää markkinoinnissanne, verkkosivuillanne, sosiaalisessa mediassa ja muissa viestintäkanavissanne. Olipa tarpeissanne sitten tiimikuvat, toimistokuvaukset, tuotekuvaukset tai tilannekuvat yritystapahtumista, räätälöin kuvauspaketin juuri teidän tarpeidenne ja toiveidenne mukaiseksi. Yhdessä voimme luoda kuvia, jotka vahvistavat yrityksenne brändiä ja jättävät ammattimaisen ja positiivisen vaikutelman asiakkaille ja yhteistyökumppaneilleUniikin visuaalisen sisällön avulla tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita ja erotut kilpailijoista.

Valokuvausten hinnoittelu on monien tekijöiden summa ja täten hinnasto on projektikohtainen. Hinnat ovat alkaen 80€ (ALV. 24%). 

Suunnitellaan yhdessä teidän brändiin sopiva ilme!

K O S M E T I I K K A K U V A U S – Flow Cosmetics

A R T E S A A N I H E R K U T  &  B R Ä N D I K U V A T – Luonnonoikku

K U K K A K A U P P A – Kukkakauppa Katariina

T A P A H T U M A K U V A U S – Charmia Turku

V A A T E B R Ä N D I – TöPö Brand

V A A T E B R Ä N D I – Voglia

L A S T E N K I R P P I S – Lasten Seesam

B R Ä N D I K U V A U S – Mooi Markkinointi

Scroll to Top