H Ä Ä K U V A U K S E T

Dokumentoidaan teidän suuri päivänne, jossa jokainen kuva kertoo rakkaustarinan ainutlaatuisella tavalla. Hääpäivä on yksi elämän merkittävimmistä hetkistä, ja haluan varmistaa, että jokainen hetki ikuistetaan ammattitaidolla tunteiden täytteisiksi kuviksi. Turun seudun upeat maisemat tarjoavat täydellisen miljöön teidän rakkaustarinanne kuvauksille. 

Tavoitteenani on tallentaa kuvagallerian täydeltä aitoja hetkiä ja tunteita, jotka välittyvät kuvista vielä vuosienkin kuluttua.Jokainen hääpari on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöin kuvauspaketin juuri teidän toiveidenne mukaisesti. Toivotte sitten pelkkiä hääpotretteja tai dokumentaarisen kuvauksen myöhäisillan bileisiin asti. Olen valmiina toteuttamaan unelmanne.

H Ä Ä P O T R E T I T

1H / 340€ / ALK.50 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

H Ä Ä P O T R E T I T + V I H K I M I N E N

1H + VIHKIMINEN / 470€ / ALK. 90 KUVAA

D O K U M E N T A A R I N E N  H Ä Ä K U V A U S,

P I E N I  P A K E T T I

5H / 1250€ / ALK. 200 KUVAA

D O K U M E N T A A R I N E N  H Ä Ä K U V A U S,

K E S K I K O K O I N E N  P A K E T T I

 7H-9H / 1750€ / ALK. 350 KUVAA

D O K U M E N T A A R I N E N  H Ä Ä K U V A U S,

I S O  P A K E T T I 

10H-12H / 2050€ / ALK.500 KUVAA

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa ikuistan ikimuistoisen päivänne jokaista yksityiskohtaa myöden. Päivä voi alkaa vaikkapa laittautumishetkestä ja päättyä myöhäisillan bileisiin! Suunnitellaan kokonaisuus teidän hääpäivään sopien. 

Kuvaus sisältää valmistautumisen, hääpotretit, vihkimisen sekä juhlan kuvaamisen. 

Suunnittelun ja toteutuksen etenemisen vaiheet:

Kun olemme käyneet läpi sähköpostitse tai puhelimitse alustavia tietoja varaamme ajan palaverille etänä tai  kasvotusten. Katson ennen puhelua kirjallisesti kysymiksiä valmiiksi, joihin voitte miettiä ajatuksia etukäteen. Laitan puhelun jälkeen kirjallisena sovitut asiat jotka kuvauspaketti sisältää hintoineen. Avaan meille yhteisen Google Drive -kansion, johon voimme kummatkin lisäillä ajan mittaan ideakuvia. Olen käytettävissä koko häävalmistelujen ajan ja sen jälkeenkin. Voimme aina palata yhdessä suunnittelemaan lisää!

J U H L A-,   J A   H A U T A J A I S K U V A U S

J U H L A K U V A U S

45MIN-1H / 245€ / ALK.30 KUVAA

2H / 360€ / ALK. 70 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

Haluaisitko ikuistaa perheesi tärkeän juhlan, kuten esimerkiksi ristiäiset, hautajaiset, polttarit tai vaikka rippijuhlat. Olipa tarpeissanne sitten perinteiset ryhmäpotretit, spontaanit otokset juhlan tunnelmasta tai yksityiskohdista, jotka tekevät juhlastanne erityisen, olen valmiina toteuttamaan visionne. Räätälöin juuri teille sopivan kuvauspaketin, joka vastaa tarpeitanne ja toiveitanne. Yhdessä voimme luoda juhlistanne kuvagallerian, joka herättää unohtumattomia muistoja vielä vuosienkin kuluttua.

 

H A U T A J A I S K U V A U S

Hinnasto yllä näkyvän juhlakuvauksen mukaan

Hautajaiset ovat herkkä ja merkityksellinen hetki ja siksi haluankin tarjota kunnioittavan ja hienotunteisen kuvauksen hautajaiskuvausta varten. Hautajaiskuvaus ei ole vain kuvien taltioimista, vaan kyse on tarinan kertomisesta kuvien avulla. Haluan tallettaa lämpimät muistonne, jotka tekevät rakkaasta muistettavasta ikuisia. Jokainen siunaustilaisuus ja perhe ovat erilainen. Siksi räätälöin jokaisen kuvauspaketin vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Voimme tallettaa kauniita muistoja siunaustilaisuudesta, koskettavia hetkiä hautaan saatosta sekä rauhallisia hetkiä muistotilaisuudesta.

Olen täällä teitä varten! Teidän ei tarvitse murehtia tärkeänä päivänä mistään kuvaukseen liittyvästä.

Scroll to Top