K U V A U K S E T   O D O T U S A J A S T A    V A U V A N   S Y N T Y M Ä Ä N 

O D O T U S A J A N V A L O K U V A U S

30MIN / 200€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl 

1H / KOKO GALLERIA / 340€ / ALK. 60 KUVAA

Odotusaika on yksi elämän kauneimmista ja merkityksellisimmistä hetkistä ja haluankin auttaa sinua tallettamaan tämän ainutlaatuisen vaiheen kuvien muodossa. Odotusaikakuvauksessa pyrin tallentamaan juuri sinun ainutlaatuisen kauneutesi ja odotuksen ilon. Voit tulla kuvaukseen yksin, yhdessä puolisosi kanssa tai koko perheen kanssa. 

V A S T A S Y N T Y N E E N    V A L O K U V A U S

Tämä hinnasto on vastasyntyneestä 2kk ikäiseen asti. Alempaa löydät osion erikseen tästä vanhemmille vauvoille. 

2H / 310€ / 20 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 360€ / ALK.70 KUVAA

Jokainen kuva kertoo pienen ihmeen ensihetkistä ja ihanista yksityiskohdista. Talletan nämä ainutlaatuiset ja ohikiitävät hetket herkkiin kuvagallerioihin. Vastasyntyneen vauvan ensihetket ovat täynnä ihmetystä ja rakkautta. Haluan luoda sinulle ja perheellesi  lämpimän ilmapiirin, jossa voitte tuntea olonne rennoksi ja luonnolliseksi.

Vastasyntyneen vauvan kuvauksessa pyrin tallettamaan jokaisen pienen yksityiskohdan ja ilmeen, joka tekee vauvastasi ainutlaatuisen. Näitä hetkiä ei voi koskaan saada takaisin ja siksi onkin tärkeää ikuistaa ne valokuvin, jotka säilyvät muistoina ikuisesti. Yhdessä voimme luoda vauvallesi, perheellesi ja läheisillesi kuvia, jotka herättävät unohtumattomia muistoja vielä vuosienkin kuluttua.

n.4-14vrk ikäinen vauva sopii kuvauksiin parhaiten. Älä huoli, kuvaamme vauvan tahtiin hänen ehdoilla. Alla ohjeita vauvakuvaukseen saapuville.

Vauvaa olisi hyvä pitää hereillä mahdollisimman pitkä pätkä ennen valokuvausta. Seurustelun lisäksi esimerkiksi kylpy pitää vauvan mielenkiintoa yllä. Vauvan syöminen on hyvä ajoittaa niin, että hän söisi ennen valokuvauksen alkua. Mahdollisimman tyytyväinen vauva takaa onnistuneet kuvat. Älä ota kuitenkaan stressiä jos ruokinta tai hereillä olo ei onnistukaan suunnitelmien mukaan. Edetään rauhassa vauvan tahdissa ja odotellaan sopivaa kuvaushetkeä yhdessä. Ota varmuuden vuoksi mukaan tutti (jos vauva sitä käyttää) ja ehdottomasti varavaatteet sekä vauvalle, että vahemmille yllättävien tilanteiden varalle. 

V A U V A K U V A U S  

3KK-11KK

30MIN / 200€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

1H / KOKO GALLERIA / 340€ / ALK.60 KUVAA

Yksi yleisimmistä kysymyksistä on voiko kuvaukseen tulla vanhemman kuin pari viikkoisen vauvan kanssa. Ehdottomasti voi! 14vrk ikäsuositus perustuu siihen, että vauva nukkuu tällöin eniten ja sikeämmin. Tämä ei ole kuitenkaan mikään ehto kuvaukselle. Jokaisessa vauvan ikävaiheessa on omat puolensa ja jokainen kehitysvaihe on omalla tavallaan spesiaali. Ikuistan kuvia ihan kaiken ikäisistä pienistä! 

R E K V I S I I T T A 

Rekvisiitaksi vastasyntyneen valokuvauksiin minulta löytyy valikoimasta valkoinen neuleviltti sekä valkoinen kapaloliina. Lisäksi löytyy muun muassa perinteinen valkoinen vastasyntyneiden kuvaustyyny ja kapalointiin erilaisia vaihtoehtoja. Kuvauksessa on aina puhtaat hajusteettomasti pestyt kankaat. 

Vauvan lainavaatteita on mahdollisuus käyttää kuvauksissa. Alla näkyvässä kuvakarusellissa on muutamista vaatteista kuvia.

 

S Y N N Y T Y S K U V A U S

 80€ / TUNTI / KUVAUKSEN HINTA MÄÄRITTYY SYNNYTYKSKUVAUKSEN KESTON MUKAAN.

Synnytyskuvaus tallettaa hetkiä ainutlaatuisesta matkasta. Se kertoo tarinaa rakkaudesta, naiseudesta, voimasta ja laidasta laitaan läpikäytävistä tunteista. Synnytyskuvaus-galleria on kuin kirja, jonka sivujen väliin tallettuu maagiset hetket elämän uudelleen alkamisesta. Näihin kuviin mahtuu valtavan paljon erilaisia tunteita. Synnytyskuplassasi saatat unohtaa hetkiä, mutta voit palata niiden äärelle aina uudestaan. Kuvat välittävät tunteita läheisyydestä, jokaisesta hengenvedosta ja supistuksien vastaanottamisesta yhdessä.

Ne tallettavat jokaiset kivun ja onnen sekaiset tunteet ja ne ainutkertaiset ensihetket kun kohtaat pienen vauvasi pitkän odotuksen jälkeen.Jokaisessa syntymässä on jotain suurta ja haurasta. Kaikki synnytykset ovat erilaisia, mutta ne jättävät jälkeensä ikuisia tarinoita. Nämä kaikki ikuistetut hetket koskettavat yhä uudelleen ja uudelleen. 

Haluaisitko sinä ikuistaa elämän suurinta ihmettä kanssani? Varataan aika tapaamiselle tai puhelulle ja keskustellaan kuvauksesta lisää! 

Scroll to Top