P A R I S K U N T A K U V A U K S E T 

P A R I S K U N T A K U V A U S

30MIN / 200€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl 

1H / KOKO GALLERIA / 340€ / ALK. 60 KUVA

Pariskuntakuvauksessa haluan ikuistaa teidän rakkaustarinanne ainutlaatuisella tavalla. Haluan luoda teille lämpimän, iloisen ja rennon ilmapiirin kuvaukseen. Voitte tulle kuvaukseeni juuri sellaisena kuin olette.  Pyrin tallentamaan  tunteet ja hetket, jotka tekevät suhteestanne ainutlaatuisen.

B O U D O I R  &  P A R I B O U D O I R

30MIN / 200€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl 

1H / KOKO GALLERIA / 340€ / ALK. 60 KUVAA

Sinä upea nainen tai mies! Tämä kuvaus on sulle. Jokaisella on oma ainutlaatuinen suhde kehoonsa mikä on muodostunut elämässä vuosien myötä. Boudoir-kuvaus antaa uudenlaisen tavan katsoa itseäsi, se tuo esille parhaita puoliasi ja kauniita yksityiskohtia, joihin et ehkä ole kiinnittänyt edes huomiota. Kuvaus muistuttaa sinua siitä miten arvokas, upea, kaunis/komea, rohkea ja seksikäs sinä olet juuri tuollaisena. Tuodaan yhdessä esille puolia jotka saavat liian vähän huomiota arjen kiireen keskellä. 

Boudoir- kuvauksissa ei ole mitään mitä sun pitäisi olla tai miten sun pitäisi pukeutua. Sä saat itse määrittää miten sun on hyvä olla. En kuitenkaan kuvaa ihan täysin nakukuvia eli edellytyksenä kuvauksissani kuitenkin on, että kuvauksessa olisi esimerkiksi alushousut päällä.  Tämä kuvaus mahdollistaa hetken vain itsesi kanssa läsnä ollen ja lähdet kuvauksesta ehkä paljon itsevarmempana kotiin.  Tämä ei ole pelkkä kuvaus vaan oikeesti mitä mielettömin elämys. 

Kuvaus voidaan järjestää studiolla, kotonasi,  miljöössä tai vaikka hotellihuoneessa. Hotellin kulut tulee asiakkaan maksettavaksi. 

Varataanko aika sulle tai teille kuvaukseen? 

Scroll to Top