Minusta

Tällä sivulla kerron kuka olen ja miten päädyin valokuvaajaksi. Tutustutaan!

TUTUSTUTAAN
Valokuvaaja Kaarina. Vauvakuvaus, perhekuvaus, hääkuvaus.
Valokuvaaminen on minulle enemmän kuin hetkien ikuistamista. Sen avulla talletan taianomaisia hetkiä. Kuvagalleriat muodostavat tunteikkaita kuvatarinoita.

Kameran takana olen kuin toisessa kodissani. Rakastan elää niitä kauneuden hetkiä auringonsäteiden lämmössä ikuistaen sitä kaikkea linssin läpi näkyvää. Näen oikeasti konkreettisesti työni tuloksen, joka ilahduttaa myös muita.

Olen 25-vuotias luova sielu, oman tien kulkija ja äiti kahdelle pienelle. Inspiroidun katuja kulkiessa säässä kuin säässä -näen kauneutta kaikkialla. Olen haaveilija, tunteikas ja herkkä, mutta samalla vahva ja määrätietoinen. Sydäntäni lähellä on maanläheisyys, tunnelmointi ja perhe. Suurimpana intohimona valokuvaus jossa parhaat puoleni pääsevät esiin.

mistä kaikki lähti liikkeelle?

Sisustussuunnittelijan ammatti vaihtui valokuvaukseen.

Aloitin valokuvauksen itseoppineena 2020 vuoden äitiyslomalla. Syntyi suuri palo sosiaalisen median kanaviin ja oman lapsen arkisten asioiden taltiointiin. Haluankin päästä luomaan yhtä kauniita ja koskettavia muistoja muidenkin perheistä. Toivottavasti näemme kuvauksen merkeissä!

Brändikuvauksen fiiliskuva vaaleaa taustaa vasten kameratarvikkeista.
Ehdot

Lämpimästi tervetuloa valokuvaukseen! Muistathan kuitenkin nämä...

Asiakas hyväksyy nämä kuvausehdot tullessaan kuvaukseeni. Tutustuthan siis näihin huolella ikävien käänteiden välttämiseksi.  

– Tutustuthan kuvaus- sekä kuvankäsittelytyyliini etukäteen. Kuvia ei saa muokata eikä niihin saa lisätä filttereitä. Säilytä mahdollisimman hyvin kuvan oikea kuvasuhde. Joissain tapauksissa kuvasuhde muuttuu hieman ja se on ok. Kuvat ovat väri- ja mustavalkokuvia, joista kuvaaja luo oman taiteellisen näkemyksensä mukaan viimeistellyn lopputuloksen kuvagalleriaan.

– Huomioithan varatessasi lyhyemmän kuvausajan, että esivalintagalleria on tällöin myös selkeästi suppeampi. Koko gallerian sisältävät kuvaukset ovat laajoja kokonaisuuksia ja kuvauksessa ehdimme toteuttamaan monipuolisemman kokonaisuuden. Lyhyet kuvaukset sisältävät esivalintagallerian, mutta suurempien kuvauksien gallerioihin laitan asiakkaalle automaattisesti kaikki parhaimmat otokset eli tähän ei tule esivalintagalleriaa. 

– Kuvia ei ole lupa myydä eteenpäin eikä toimitettavasta kuvagalleriasta saa ottaa itselleen kuvakaappauksia ennen kuin koko kuvaus on maksettu valitsemistasi kuvista. 

– Kuvaajana saan julkaista ja käyttää valokuvia portfoliossa, somessa ja nettisivuilla sekä vapaasti mainonnassa. Kysyn kuitenkin aina asiakkaalta luvan kuvagallerian toimitettua.

– Mahdolliset toiveet kuvauksen/ kuvien suhteen esitetään kuvauksen suunnittelun yhteydessä.

– Jokainen tehty varaus on sitova.

– Kuvaukset sisältää matkakulut ja ALV on 24%. 

-Merkitsethän aina Iida Hay Median valokuvaajaksi julkaistaessa valokuvia. (Ei koske yrityksiä.)

– Saat valitut kuvat käyttöösi vasta kun olet maksanut koko kuvauksen. Jos valitsit laskun sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku kuvauspäivästä laskien. Tämän jälkeen kirjanpitäjällä on oikeus veloittaa viivästyskorkoa. 

– Varausmaksuna maksetaan 50% kuvauksen hinnasta heti varauksen yhteydessä. Tarjouksen hyväksyminen tai palvelun varaaminen on sitova. 

– Kuvausaikaa voidaan siirtää aina sairastapauksissa tai huonon sään osuessa kuvauspäivälle veloituksetta. Varausmaksua ei palauteta jos kuvaus perutaan täysin tai asiakas ei ole saapunut kuvaukseen. 

-Studiokuvauksissa kuvausaikaa voidaan siirtää 1kk sisälle alkuperäisestä sovitusta ajasta. Tämän jälkeen asiakkaalta on oikeus veloittaa uudesta ajasta  studiovuokra toiseen kertaan. 

-Olet aina päävastuussa lapsestasi ja lemmikistäsi valokuvaustilanteissa. Jos välineistöä hajoaa sinun, lapsen tai lemmikin puolesta, niin minulla on oikeus veloittaa tästä uuden väälineen hinta 100%. 

-Studiossa kuvatessa ei saa olla kengillä vaan aina sukilla tai täysin varmasti puhtailla sisäkengillä. Studiotaustan mennessä likaiseksi/ piloille on oikeus veloittaa 100% hinta uudesta vastaavasta tuotteesta.

Brändikuvaukset studiossa skandinaavisessa miljöössä.
OTA YHTEYTTÄ
Suunnittelen mielelläni kanssasi lisää!
Scroll to Top