Minusta

Tällä sivulla kerron kuka olen ja miten päädyin valokuvaajaksi. Tutustutaan!

TUTUSTUTAAN
Valokuvaaja Kaarina. Vauvakuvaus, perhekuvaus, hääkuvaus.
Valokuvaaminen on minulle enemmän kuin hetkien ikuistamista. Sen avulla talletan taianomaisia hetkiä. Kuvagalleriat muodostavat tunteikkaita kuvatarinoita.

Tervetuloa valokuvausmaailmaani! Olen 25-vuotias valokuvaaja, äiti ja luova sielu. Intohimonani on luoda tunnelmallisia kuvagallerioita, jotka kertovat tarinoita omalla ainutlaatuisella tavallani. Kameran takana minulla on mahdollisuus vangita hetkiä ja luoda muistoja, jotka säilyvät ikuisesti. Näen oikeasti konkreettisesti työni tuloksen, joka ilahduttaa myös muita.

mistä kaikki lähti liikkeelle?

Sisustussuunnittelijan ammatti vaihtui valokuvaukseen.

Kahdeksan vuotiaana otin ensimmäisen digikameran käyttööni ja siitä asti olen rakastanut valokuvaamista koko sydämestäni! Äitiyslomien jälkeen elokuusta 2023 lähtien olen syventynyt intohimoisesti tämän taiteen saloihin. Jokainen kuvausprojekti on minulle mahdollisuus oppia ja kasvaa ammatillisesti samalla, kun saan toteuttaa luovuuttani ja nähdä maailmaa uusin silmin.

Brändikuvauksen fiiliskuva vaaleaa taustaa vasten kameratarvikkeista.
Ehdot

Lämpimästi tervetuloa valokuvaukseen! Muistathan kuitenkin nämä...

Asiakas hyväksyy nämä kuvausehdot tullessaan kuvaukseeni. 

– Tutustuthan kuvaus- sekä kuvankäsittelytyyliini etukäteen. Kuvia ei saa muokata eikä niihin saa lisätä filttereitä. Säilytä mahdollisimman hyvin kuvan oikea kuvasuhde. Joissain tapauksissa kuvasuhde muuttuu hieman ja se on ok. Kuvat ovat väri- ja mustavalkokuvia, joista kuvaaja luo oman taiteellisen näkemyksensä mukaan viimeistellyn lopputuloksen kuvagalleriaan.

– Huomioithan varatessasi lyhyemmän kuvausajan, että esivalintagalleria on tällöin myös selkeästi suppeampi. Koko gallerian sisältävät kuvaukset ovat laajoja kokonaisuuksia ja kuvauksessa ehdimme toteuttamaan monipuolisemman kokonaisuuden. Lyhyet kuvaukset sisältävät esivalintagallerian, mutta suurempien kuvauksien gallerioihin laitan asiakkaalle automaattisesti kaikki parhaimmat otokset eli tähän ei tule esivalintagalleriaa. 

– Kuvia ei ole lupa myydä eteenpäin eikä toimitettavasta kuvagalleriasta saa ottaa itselleen kuvakaappauksia.

– Mahdolliset toiveet kuvauksen/ kuvien suhteen esitetään kuvauksen suunnittelun yhteydessä.

– Jokainen tehty varaus tai tarjouksen hyväksyminen on sitova ja sen yhteydessä on maksettava varausmaksu 50% summasta.

– Kuvaukset sisältävät matkakulut Turun keskustasta 30km säteellä, jonka jälkeen veloitan 0,45€ / km.

-Kuvauksien hinnat sisältävät ALV on 24%. 

-Merkitsethän aina Iida Hay Median valokuvaajaksi julkaistaessa valokuvia. (Ei koske yrityksiä.)

– Saat valitut kuvat käyttöösi vasta kun olet maksanut koko kuvauksen. Jos valitsit laskun, sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku kuvauspäivästä laskien. Tämän jälkeen kirjanpitäjällä on oikeus veloittaa viivästyskorkoa. Muut maksutavat valittaessa maksu tulee maksaa heti ellei toisin ole sovittu. 

– Kuvausaikaa voidaan siirtää aina sairastapauksissa tai huonon sään osuessa kuvauspäivälle veloituksetta. Varausmaksua ei palauteta jos kuvaus perutaan täysin tai asiakas ei ole saapunut kuvaukseen. 

-Studiokuvauksissa kuvausaikaa voidaan siirtää 1kk sisälle alkuperäisestä sovitusta ajasta. Tämän jälkeen asiakkaalta on oikeus veloittaa uudesta ajasta  varausmaksu toiseen kertaan. 

-Olet aina päävastuussa lapsestasi ja lemmikistäsi valokuvaustilanteissa. Jos välineistöä hajoaa sinun, lapsen tai lemmikin puolesta, niin minulla on tarvittaessa oikeus veloittaa tästä uuden väälineen hinta 100%. 

-Kuvagallerian lähetettyä on kuvavalinnat tehtävä 14 vuorokauden aikana, mutta loppulasku tulee maksaa heti kuvagallerian lähetyksen yhteydessä ellei toisin ole sovittu.

Brändikuvaukset studiossa skandinaavisessa miljöössä.
OTA YHTEYTTÄ
Suunnittelen mielelläni kanssasi lisää!
Iida Hay Media yhteystiedot
Scroll to Top