Minusta

Tällä sivulla kerron kuka olen ja miten päädyin valokuvaajaksi. Tutustutaan!

TUTUSTUTAAN

Valokuvaaminen on minulle enemmän kuin hetkien ikuistamista. Sen avulla talletan tunteita, taianomaisia hetkiä ja toteutan itseäni.

Kameran takana olen kuin toisessa kodissani. Rakastan elää niitä kauneuden hetkiä auringonsäteiden lämmössä ikuistaen sitä kaikkea linssin läpi näkyvää. Näen oikeasti konkreettisesti työni tuloksen, joka ilahduttaa myös muita.

Olen 25-vuotias luova sielu, oman tien kulkija, taiteilija ja äiti. Inspiroidun katuja kulkiessa säässä kuin säässä -näen kauneutta kaikkialla. Olen haaveilija, tunteikas ja herkkä, mutta samalla vahva ja määrätietoinen. Sydäntäni lähellä on maanläheisyys, tunnelmointi ja perhe. Suurimpana intohimona valokuvaus jossa parhaat puoleni pääsevät esiin.

mistä kaikki lähti liikkeelle?
Sisustussuunnittelijan ammatti vaihtui valokuvaukseen.

Aloitin valokuvauksen itseoppineena 2020 vuoden äitiyslomalla. Syntyi suuri palo sosiaalisen median kanaviin ja oman lapsen arkisten asioiden taltiointiin. Haluankin päästä luomaan yhtä kauniita ja koskettavia muistoja muidenkin perheistä. Toivottavasti näemme kuvauksen merkeissä!

Ehdot
Lämpimästi tervetuloa valokuvaukseen! Muistathan kuitenkin nämä...

Asiakas hyväksyy nämä kuvausehdot tullessaan kuvaukseeni. Tutustuthan siis näihin huolella ikävien käänteiden välttämiseksi.  

– Tutustuthan kuvaus- sekä kuvankäsittelytyyliini etukäteen. Kuvia ei saa muokata eikä niihin saa lisätä filttereitä. Säilytä mahdollisimman hyvin kuvan oikea kuvasuhde. Joissain tapauksissa kuvasuhde muuttuu hieman ja se on ok. 

– Kuvia ei ole lupa myydä eteenpäin eikä toimitettavasta kuvagalleriasta saa ottaa itselleen kuvakaappauksia ennen kuin koko kuvaus on maksettu valitsemistasi kuvista. 

– Kuvaajana saan julkaista ja käyttää valokuvia portfoliossa, somessa ja nettisivuilla sekä vapaasti mainonnassa. Kysyn kuitenkin aina asiakkaalta luvan kuvagallerian toimitettua.

– Kuvaukset sisältää matkakulut ja ALV on 0%. 

-Merkitsethän aina Iida Hay Median valokuvaajaksi julkaistaessa valokuvia. (Ei koske yrityksiä.)

– Saat valitut kuvat käyttöösi vasta kun olet maksanut koko kuvauksen. Jos valitsit laskun sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku kuvauspäivästä laskien. Tämän jälkeen kirjanpitäjällä on oikeus veloittaa viivästyskorkoa. 

– Kuvausaikaa voidaan siirtää sairastapauksissa. Varausmaksua ei palauteta jos kuvaus perutaan täysin tai asiakas ei ole saapunut kuvaukseen.

OTA YHTEYTTÄ

Suunnittelen mielelläni kanssasi lisää!