Yksityisille

Linkki valokuvaukseen tulevien ohjeistuksiin.

perhe- ja lapsikuvaus

1H / 210€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

Ikuistetaan yhdessä teidän perheestä kauniita hetkiä, jotka haluat muistaa aina. Lasten kanssa aika lentää siivillä, jolloin on entistäkin tärkeämpää ikuistaa yhteisiä hetkiänne.

odotusajanvalokuvaus

1H / 210€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

Pienen ihmeen odottaminen on ainutlaatuista aikaa. Pysäytetään yhdessä hetki, jonka haluat muistaa. Voit tulla kuvauksiin yksin tai yhdessä puolisosi/ perheesi kanssa.

PARISKUNTAKUVAUS

1H / 210€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

Ikuistetaan teidän väliset tunteet ja yhteinen rakkausmatka kuviin, joihin voitte palata muistelemaan vuosi vuodelta uudelleen.

TAAPEROKUVAUS

15-30MIN / 110€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

Kuvaus kestää yleensä pienempien lasten kanssa 15min-30min. Pieni temmeltäjä ei jaksa kauaa keskittyä kuvaushetkiin, mutta pysäytetään ne lyhyetkin hetket kuviin. Suunnitellaan kuvauksesta teidän minin näköinen!

henkilökuvaus

30-45MIN / 180€ / 8 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

Tarvitsetko kuvia yrityssivuillesi, valmistujaiskuvia tai kuvia muuten vaan muistoksi? Tämä paketti on sopiva sinulle. Suunnitellaan yhdessä näköisesi valokuvaus!

vastasyntyneen vauvan valokuvaus

1H / 210€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

Niin pieni ja täydellinen! Vauva on pienen hetken vastasyntynyt eikä väsymyksen keskellä kaikki jää välttämättä kovin hyvin muistiin. Onkin ihana palata tunteiden täyteisiin hetkiin yhä uudelleen ja kokea vauvakuplan tärkeitä muistoja kuvien välityksellä. Ikuistetaan hetkiä, joita et halua unohtaa ikinä. Voimme kuvata vain vauvaa tai koko perhettä vauvan kanssa.

Vastasyntyneen kuvauksia voi olla haastavaa toteuttaa kylminä vuodenaikoina miljöössä. On mahdollista kuvata myös esimerkiksi kotonanne, mutta tämä edellyttää luonnonvalon runsautta toivotun lopputuloksen saamiseksi. Studiokauksissa käytän vuokrastudiota Kaarinassa josta veloitan lisähinnan 49€/ h. Studiossa kuvatessa saadaan aina ajattomia pehmeitä kuvia.

n.4-14vrk ikäinen vauva sopii kuvauksiin parhaiten. Älä huoli, kuvaamme vauvan tahtiin hänen ehdoilla. Alla ohjeita vauvakuvaukseen saapuville.

Vauvaa olisi hyvä pitää hereillä mahdollisimman pitkä pätkä ennen valokuvausta. Seurustelun lisäksi esimerkiksi kylpy pitää vauvan mielenkiintoa yllä. Vauvan syöminen on hyvä ajoittaa niin, että hän söisi ennen valokuvauksen alkua. Mahdollisimman tyytyväinen vauva takaa onnistuneet kuvat. Älä ota kuitenkaan stressiä jos ruokinta tai hereillä olo ei onnistukaan suunnitelmien mukaan. Edetään rauhassa vauvan tahdissa ja odotellaan sopivaa kuvaushetkeä yhdessä. Ota varmuuden vuoksi mukaan tutti (jos vauva sitä käyttää) ja ehdottomasti varavaatteet sekä vauvalle, että vahemmille yllättävien tilanteiden varalle.

REKVISIITTA

Rekvisiitaksi vastasyntyneen valokuvauksiin minulta löytyy ihana mooseskori. Siihen voit valita valkoisen ja beigen sävyiset musliinikankaiset lakanat. Lisäksi valikoimassa on valkoinen neuleviltti sekä valkoinen kapaloliina. Lisäksi studiolta löytyy muun muassa perinteinen valkoinen vastasyntyneiden kuvaustyyny ja kapalointiin erilaisia vaihtoehtoja. Kuvauksessa on aina puhtaat hajusteettomasti pestyt kankaat.

HÄÄPOTRETIT + VIHKIMINEN

1-1,5H + VIHKIMINEN / 500€ / 50 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

Ikuistetaan yhdessä tärkein päivänne, kun sanotte toisillenne tahdon! Pytäytetään kuviin teidän väliset tunteet, huokuva onni ja seesteisyys. Ennen kuvausta pidämme kattavan suunnittelupalaverin.

HÄÄPOTRETIT

1-1,5H / 350€ / 25 KUVAA

Voimme kuvata myös pelkät hääpotretit toivomassanne miljöössä! Ennen kuvausta pidämme kattavan suunnittelupalaverin.

JUHLAKUVAUS

2H / 310€ / 20 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

Haluaisitko ikuistaa perheen tärkeän juhlan, kuten esimerkiksi hautajaiset tai vaikka polttarit. Merkitykselliseen päivään on ihana palata muistelemaan vuosienkin jälkeen. Ideoidaan yhdessä päiväänne sopiva kuvaus.

Lämpimästi tervetuloa valokuvaukseen!