Hinnasto ja referenssit

Hinnat sisältävät alv. 24% sekä matkakulut.

Perhekuvaus boheemissa puutalossa Turussa
OLEN MATKASSANNE TALTIOIMASSA HETKIÄ RAKKAIMPIESI KANSSA.

L A H J A K O R T T I 

Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi valokuvauksella? Lahjakortille voit ostaa valitsemasi kuvauspaketin ja tarvittaessa lisäkuvia valittavaksi toimitettavasta kuvagalleriasta. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se toimitetaan sähköisessä muodossa ostajalle. Lahjakortti kuvaukseen on aineeton ja ikimuistoinen lahja rakkaalle läheisellesi.

P E R H E K U V A U S

30MIN / 250€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

1H / KOKO GALLERIA / 390€ / ALK.60 KUVAA

Ikuistetaan yhdessä teiden perheen kauniita hetkiä, jotka haluat muistaa aina. Lasten kanssa aika lentää siivillä, jolloin on entistäkin tärkeämpää ikuistaa yhteisiä hetkiä. Perhekuvaukseen voit tulla ihan kaikenikäisten lasten kanssa -myös teini-ikäisten. Usein perhekuvauksiin tullaan vähän pienempien temmeltäjien kanssa, mutta kuvaukset ovat ehdottomasti kaiken ikäisille!

O D O T U S A J A N V A L O K U V A U S

30MIN / 250€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl 

1H / KOKO GALLERIA / 390€ / ALK. 60 KUVAA

Pienen ihmeen odottaminen on ainutlaatuista aikaa. Pysäytetään yhdessä hetki, jonka haluat muistaa. Voi tulla kuvauksiin yksin tai yhdessä puolisosi / perheesi kanssa. 

P A R I S K U N T A K U V A U S

30MIN / 250€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl 

1H / KOKO GALLERIA / 390€ / ALK. 60 KUVAA

Ikuistetaan kuviin teidän väliset tunteet ja yhteinen rakkausmatka. Voitte palata muistelemaan näitä hetkiä vuosi vuodelta uudelleen. 

Alempaa löydät pariboudoirkuvauksen paketin. 

B O U D O I R  &  P A R I B O U D O I R

30MIN / 250€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl 

1H / KOKO GALLERIA / 390€ / ALK. 60 KUVAA

Sinä upea nainen tai mies! Tämä kuvaus on sulle. Jokaisella on oma ainutlaatuinen suhde kehoonsa mikä on muodostunut elämässä vuosien myötä. 

Boudoir-kuvaus antaa uudenlaisen tavan katsoa itseäsi, se tuo esille parhaita puoliasi ja kauniita yksityiskohtia, joihin et ehkä ole kiinnittänyt edes huomiota. Kuvaus muistuttaa sinua siitä miten arvokas, upea, kaunis/komea, rohkea ja seksikäs sinä olet juuri tuollaisena. Tuodaan yhdessä esille puolia jotka saavat liian vähän huomiota arjen kiireen keskellä.

Boudoir- kuvauksissa ei ole mitään mitä sun pitäisi olla tai miten sun pitäisi pukeutua. Sä saat itse määrittää miten sun on hyvä olla. En kuitenkaan kuvaa ihan täysin nakukuvia eli edellytyksenä kuvauksissani kuitenkin on, että kuvauksessa olisi esimerkiksi alushousut päällä. 

Tämä kuvaus mahdollistaa hetken vain itsesi kanssa läsnä ollen ja lähdet kuvauksesta ehkä paljon itsevarmempana kotiin.  Tämä ei ole pelkkä kuvaus vaan oikeesti mitä mielettömin elämys. 

Kuvaus voidaan järjestää studiolla, kotonasi,  miljöössä tai hotellihuoneessa.

Varataanko aika sulle tai teille kuvaukseen? 

 

L A P S I K U V A U S / S I S A R U S K U V A U S

Alempaa hinnastossa oma osio vauvakuvauksille. 

Lapsikuvaus / 30MIN / 190€ / 10 KUVAA

Sisaruskuvaus / 30MIN / 240€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 1H / 350€ / ALK.60 KUVAA

Kuvaus kestää yleensä pienempien lasten kanssa 15min. Pieni temmeltäjä ei jaksa kauaa keskittyä kuvaushetkiin, mutta pysäytetään ne lyhyetkin hetket kuviin. Isompien lasten kanssa kuvaus kestää puolisen tuntia. Siinä ajassa saamme jo kattavan gallerian toteutettua. Suunnitellaan kuvauksesta teidän lapsenne näköinen!

H E N K I L Ö K U V A U S

30MIN / 190€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€/ kpl

Tarvitsetko kuvia yrityssivuillesi, valmistujaiskuvia, rippikuvia tai kuvia muuten vaan muistoksi? Tämä paketti on sopiva sinulle. 

V A S T A S Y N T Y N E E N    V A L O K U V A U S

Tämä hinnasto on vastasyntyneestä 2kk ikäiseen asti. Alempaa löydät osion erikseen tästä vanhemmille vauvoille. 

2H / 360€ / 20 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 410€ / ALK.70 KUVAA

Niin pieni ja täydellinen! Vauva on pienen hetken vastasyntynyt eikä väsymyksen keskellä kaikki jää välttämättä kovin hyvin muistiin. Onkin ihana palata tunteiden täyteisiin hetkiin yhä uudelleen ja kokea vauvakuplan tärkeitä muistoja kuvien välityksellä. Ikuistetaan hetkiä, joita et halua unohtaa ikinä. Voimme kuvata vain vauvaa tai koko perhettä vauvan kanssa. 

Vastasyntyneen kuvauksia voi olla haastavaa toteuttaa kylminä vuodenaikoina miljöössä. On mahdollista kuvata myös esimerkiksi kotonanne, mutta tämä edellyttää luonnonvalon runsautta toivotun lopputuloksen saamiseksi. Studiokuvauksissa käytän vuokrastudiota Kaarinan keskustassa. Studiossa kuvatessa saadaan aina ajattomia pehmeitä kuvia. 

n.4-14vrk ikäinen vauva sopii kuvauksiin parhaiten. Älä huoli, kuvaamme vauvan tahtiin hänen ehdoilla. Alla ohjeita vauvakuvaukseen saapuville.

Vauvaa olisi hyvä pitää hereillä mahdollisimman pitkä pätkä ennen valokuvausta. Seurustelun lisäksi esimerkiksi kylpy pitää vauvan mielenkiintoa yllä. Vauvan syöminen on hyvä ajoittaa niin, että hän söisi ennen valokuvauksen alkua. Mahdollisimman tyytyväinen vauva takaa onnistuneet kuvat. Älä ota kuitenkaan stressiä jos ruokinta tai hereillä olo ei onnistukaan suunnitelmien mukaan. Edetään rauhassa vauvan tahdissa ja odotellaan sopivaa kuvaushetkeä yhdessä. Ota varmuuden vuoksi mukaan tutti (jos vauva sitä käyttää) ja ehdottomasti varavaatteet sekä vauvalle, että vahemmille yllättävien tilanteiden varalle. 

V A U V A K U V A U S  

3KK-11k

30MIN / 250€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

1H / KOKO GALLERIA / 390€ / ALK.60 KUVAA

Yksi yleisimmistä kysymyksistä on voiko kuvaukseen tulla vanhemman kuin pari viikkoisen vauvan kanssa. Ehdottomasti voi! 14vrk ikäsuositus perustuu siihen, että vauva nukkuu tällöin eniten ja sikeämmin. Tämä ei ole kuitenkaan mikään ehto kuvaukselle. Jokaisessa vauvan ikävaiheessa on omat puolensa ja jokainen kehitysvaihe on omalla tavallaan spesiaali. Ikuistan kuvia ihan kaiken ikäisistä pienistä! 

 

R E K V I S I I T T A 

Rekvisiitaksi vastasyntyneen valokuvauksiin minulta löytyy ihana mooseskori. Siihen voit valita valkoisen ja beigen sävyiset musliinikankaiset lakanat. Lisäksi valikoimassa on valkoinen neuleviltti sekä valkoinen kapaloliina. Lisäksi studiolta löytyy muun muassa perinteinen valkoinen vastasyntyneiden kuvaustyyny ja kapalointiin erilaisia vaihtoehtoja. Kuvauksessa on aina puhtaat hajusteettomasti pestyt kankaat. 

Vauvan lainavaatteita on mahdollisuus käyttää kuvauksissa. Alla näkyvässä kuvakarusellissa on muutamista vaatteista kuvia.

 

S Y N N Y T Y S K U V A U S

 90€ / TUNTI / KUVAUKSEN HINTA MÄÄRITTYY SYNNYTYKSKUVAUKSEN KESTON MUKAAN.

Synnytyskuvaus tallettaa hetkiä ainutlaatuisesta matkasta. Se kertoo tarinaa rakkaudesta, naiseudesta, voimasta ja laidasta laitaan läpikäytävistä tunteista. Synnytyskuvaus-galleria on kuin kirja, jonka sivujen väliin tallettuu maagiset hetket elämän uudelleen alkamisesta. Näihin kuviin mahtuu valtavan paljon erilaisia tunteita. Synnytyskuplassasi saatat unohtaa hetkiä, mutta voit palata niiden äärelle aina uudestaan. Kuvat välittävät tunteita läheisyydestä, jokaisesta hengenvedosta ja supistuksien vastaanottamisesta yhdessä.

Ne tallettavat jokaiset kivun ja onnen sekaiset tunteet ja ne ainutkertaiset ensihetket kun kohtaat pienen vauvasi pitkän odotuksen jälkeen.Jokaisessa syntymässä on jotain suurta ja haurasta. Kaikki synnytykset ovat erilaisia, mutta ne jättävät jälkeensä ikuisia tarinoita. Nämä kaikki ikuistetut hetket koskettavat yhä uudelleen ja uudelleen. 

Haluaisitko sinä ikuistaa elämän suurinta ihmettä kanssani? Varataan aika tapaamiselle tai puhelulle ja keskustellaan kuvauksesta lisää! 

H Ä Ä P O T R E T I T

1H / 390€ / ALK.50 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

Voimme kuvata myös pelkät hääpotretit toivomassanne miljöössä! Ennen kuvausta pidämme kattavan suunnittelupalaverin.

H Ä Ä P O T R E T I T + V I H K I M I N E N

1H + VIHKIMINEN / 520€ / ALK. 90 KUVAA

Ikuistetaan yhdessä tärkein päivänne, kun sanotte toisillenne tahdon! Pysäytetään kuviin teidän väliset tunteet, huokuva onni ja seesteisyys. Ennen kuvausta pidämme kattavan suunnittelupalaverin.

D O K U M E N T A A R I N E N  H Ä Ä K U V A U S,

P I E N I  P A K E T T I

5H / 1300€ / ALK. 200 KUVAA

Tämä paketti dokumentaariseen hääkuvaukseen on suppeampi verraessa alempaa löytyvään kokonaisvaltaisempaan hääkuvauspakettiin. Tällä paketilla saamme kuitenkin kuvattua esimerkiksi hääpotretit, vihkimisen ja juhlatunnelmia jonkin aikaa. Jos alun valmistautumiset ja myöhäisillan bileiden ikuistaminen ei ole teille välttämätöntä niin tämä paketti on teille juuri sopiva! 

D O K U M E N T A A R I N E N  H Ä Ä K U V A U S,

K E S K I K O K O I N E N  P A K E T T I

 7H-9H / 1800€ / ALK. 350 KUVAA

D O K U M E N T A A R I N E N  H Ä Ä K U V A U S,

I S O  P A K E T T I 

10H-12H / 2100€ / ALK.500 KUVAA

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa ikuistan ikimuistoisen päivänne jokaista yksityiskohtaa myöden. Päivä voi alkaa vaikkapa laittautumishetkestä ja päättyä myöhäisillan bileisiin! Suunnitellaan kokonaisuus teidän hääpäivään sopien. 

Kuvaus sisältää valmistautumisen, hääpotretit, vihkimisen sekä juhlan kuvaamisen. Toki suunnittelemme yhdessä millaisen kokonaisuuden haluatte kuvaukseen.

Suunnittelun ja toteutuksen etenemisen vaiheet:

Kun olemme käyneet läpi sähköpostitse tai puhelimitse alustavia tietoja varaamme videopuhelulle ajan tai treffit kasvotusten. Katson ennen puhelua kirjallisesti kysymiksiä joihin voitte miettiä ajatuksia etukäteen. Laitan puhelun jälkeen kirjallisena sovitut asiat jotka kuvauspaketti sisältää hintoineen. Avaan meille yhteisen Google Drive -kansion johon voimme kummatkin lisäillä ajan mittaan ideakuvia. Olen käytettävissä koko häävalmistelujen ajan ja sen jälkeenkin. Voimme aina palata yhdessä suunnittelemaan lisää!

J U H L A K U V A U S

2H / 360€ / 20KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 410€ / ALK.70 KUVAA

Haluaisitko ikuistaa perheesi tärkeän juhlan, kuten esimerkiksi ristiäiset, hautajaiset, polttarit tai vaikka rippijuhlat. Merkitykselliseen päivään on ihana palata muistelemaan vuosienkin jälkeen. Ideoidaan yhdessä päiväänne sopiva kuvaus.

H A U T A J A I S K U V A U S

Hinnasto yllä näkyvän juhlakuvauksen mukaan.

L E M M I K K I K U V A U S

30MIN / 190€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€/ kpl

Tule ikuistamaan yhteisiä hetkiäsi rakkaan karvakuonosi kanssa! Voimme kuvata miljöössä tai teidän omassa kodissanne. Valitettavasti studiokuvaus lemmikkien kanssa ei ole mahdollista. 

Kuvaan mielelläni myös hevosia sekä maatilan eläimiä. 

Y R I T Y K S I L L E

Yrityksille toteutan tuote- henkilö- ja brändikuvia sekä erilaisia yritystilaisuuksien valokuvauksia. Laadukkaat tuotekuvat tukevat yrityksesi ilmettä sekä vangitsevat tarvitsemasi huomion vaikkapa tuotesarjaasi tai yritystäsi brändätessä. Uniikin visuaalisen sisällön avulla tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita ja erotut kilpailijoista.

Valokuvausten hinnoittelu on monien tekijöiden summa ja täten hinnasto on projektikohtainen. Hinnat ovat alkaen 80€ (ALV. 24%). 

Suunnitellaan yhdessä teidän brändiin sopiva ilme!

Scroll to Top