Hinnasto

Valokuvaus maksetaan kahdessa osassa. Varauksen yhteydessä varausmaksu 50% hinnasta ja gallerian saatuasi loput 50% hinnasta sekä mahdolliset lisäkuvat 10€ / kpl. Studiokuvauksesta lisämaksu 61€ /H
Hinnat sisältävät alv. 24%

L A H J A K O R T T I 

Haluaisitko ilahduttaa läheistäsi valokuvauksella? Lahjakortille voit ostaa valitsemasi kuvauspaketin ja tarvittaessa lisäkuvia valittavaksi toimitettavasta kuvagalleriasta. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se toimitetaan sähköisessä muodossa ostajalle. Lahjakortti kuvaukseen on aineeton ja ikimuistoinen lahja rakkaalle läheisellesi.

P E R H E K U V A U S

1H / 248€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 496€ / ALK.40 KUVAA

Ikuistetaan yhdessä teiden perheen kauniita hetkiä, jotka haluat muistaa aina. Lasten kanssa aika lentää siivillä, jolloin on entistäkin tärkeämpää ikuistaa yhteisiä hetkiä. Perhekuvaukseen voit tulla ihan kaikenikäisten lasten kanssa -myös teini-ikäisten. Usein perhekuvauksiin tullaan vähän pienempien temmeltäjien kanssa, mutta kuvaukset ovat ehdottomasti kaiken ikäisille!

O D O T U S A J A N V A L O K U V A U S

1H / 248€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl 

KOKO GALLERIA / 496€ / ALK. 40 KUVAA

Pienen ihmeen odottaminen on ainutlaatuista aikaa. Pysäytetään yhdessä hetki, jonka haluat muistaa. Voi tulla kuvauksiin yksin tai yhdessä puolisosi / perheesi kanssa. 

P A R I S K U N T A K U V A U S / B O U D O I R

1H / 248€ / 10 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 495€ / ALK.40 KUVAA

Ikuistetaan kuviin teidän väliset tunteet ja yhteinen rakkausmatka. Voitte palata muistelemaan näitä hetkiä vuosi vuodelta uudelleen. 

Kuvaan myös boudoir / huomenlahjakuvia studiolla tai kotonasi.

L A P S I K U V A U S / S I S A R U S K U V A U S

Lapsikuvaus / 15-30MIN / 124€ / 5 KUVAA

Sisaruskuvaus / 30MIN-45MIN / 140€ / 8 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA KUMMASSAKIN / 248€ / ALK.30 KUVAA

Kuvaus kestää yleensä pienempien lasten kanssa 15min. Pieni temmeltäjä ei jaksa kauaa keskittyä kuvaushetkiin, mutta pysäytetään ne lyhyetkin hetket kuviin. Isompien lasten kanssa kuvaus kestää puolisen tuntia. Siinä ajassa saamme jo kattavan gallerian toteutettua. Suunnitellaan kuvauksesta teidän lapsenne näköinen!

H E N K I L Ö K U V A U S

30-45MIN / 140€ / 5 KUVAA

Lisäkuvat 10€/ kpl

KOKO GALLERIA / 280€ / ALK.30 KUVAA

Tarvitsetko kuvia yrityssivuillesi, valmistujaiskuvia, rippikuvia tai kuvia muuten vaan muistoksi? Tämä paketti on sopiva sinulle. 

V A S T A S Y N T Y N E E N    V A L O K U V A U S

2H / 350€ / 15 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

Studiokuvaus + 122€

KOKO GALLERIA / 600€ / ALK.50 KUVAA

(Jos haluat tuoda valokuvattavaksi 3 viikkoa – 11kk vanhan vauvan valitse ”lapsikuvaus” )

Niin pieni ja täydellinen! Vauva on pienen hetken vastasyntynyt eikä väsymyksen keskellä kaikki jää välttämättä kovin hyvin muistiin. Onkin ihana palata tunteiden täyteisiin hetkiin yhä uudelleen ja kokea vauvakuplan tärkeitä muistoja kuvien välityksellä. Ikuistetaan hetkiä, joita et halua unohtaa ikinä. Voimme kuvata vain vauvaa tai koko perhettä vauvan kanssa. 

Vastasyntyneen kuvauksia voi olla haastavaa toteuttaa kylminä vuodenaikoina miljöössä. On mahdollista kuvata myös esimerkiksi kotonanne, mutta tämä edellyttää luonnonvalon runsautta toivotun lopputuloksen saamiseksi. Studiokauksissa käytän vuokrastudiota Kaarinassa josta veloitan lisähinnan 61€/ h. Studiossa kuvatessa saadaan aina ajattomia pehmeitä kuvia. 

n.4-14vrk ikäinen vauva sopii kuvauksiin parhaiten. Älä huoli, kuvaamme vauvan tahtiin hänen ehdoilla. Alla ohjeita vauvakuvaukseen saapuville.

Vauvaa olisi hyvä pitää hereillä mahdollisimman pitkä pätkä ennen valokuvausta. Seurustelun lisäksi esimerkiksi kylpy pitää vauvan mielenkiintoa yllä. Vauvan syöminen on hyvä ajoittaa niin, että hän söisi ennen valokuvauksen alkua. Mahdollisimman tyytyväinen vauva takaa onnistuneet kuvat. Älä ota kuitenkaan stressiä jos ruokinta tai hereillä olo ei onnistukaan suunnitelmien mukaan. Edetään rauhassa vauvan tahdissa ja odotellaan sopivaa kuvaushetkeä yhdessä. Ota varmuuden vuoksi mukaan tutti (jos vauva sitä käyttää) ja ehdottomasti varavaatteet sekä vauvalle, että vahemmille yllättävien tilanteiden varalle. 

R E K V I S I I T T A 

Rekvisiitaksi vastasyntyneen valokuvauksiin minulta löytyy ihana mooseskori. Siihen voit valita valkoisen ja beigen sävyiset musliinikankaiset lakanat. Lisäksi valikoimassa on valkoinen neuleviltti sekä valkoinen kapaloliina. Lisäksi studiolta löytyy muun muassa perinteinen valkoinen vastasyntyneiden kuvaustyyny ja kapalointiin erilaisia vaihtoehtoja. Kuvauksessa on aina puhtaat hajusteettomasti pestyt kankaat. 

H Ä Ä P O T R E T I T

1 – 1,5 H / 350€ / 15 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 600€ / ALK.50 KUVAA

Voimme kuvata myös pelkät hääpotretit toivomassanne miljöössä! Ennen kuvausta pidämme kattavan suunnittelupalaverin.

H Ä Ä P O T R E T I T + V I H K I M I N E N

1 – 1,5 H + VIHKIMINEN / 620€ / 30 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 900€ / ALK.90 KUVAA

Ikuistetaan yhdessä tärkein päivänne, kun sanotte toisillenne tahdon! Pysäytetään kuviin teidän väliset tunteet, huokuva onni ja seesteisyys. Ennen kuvausta pidämme kattavan suunnittelupalaverin.

D O K U M E N T A A R I N E N  H Ä Ä K U V A U S

ALK. 8H / 1700€ / ALK. 300 KUVAA

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa ikuistan ikimuistoisen päivänne jokaista yksityiskohtaa myöden. Päivä voi alkaa vaikkapa laittautumishetkestä ja päättyä myöhäisillan bileisiin! Suunnitellaan kokonaisuus teidän hääpäivään sopien. 

Kuvaus sisältää valmistautumisen, hääpotretit, vihkimisen sekä juhlan kuvaamisen. 

J U H L A K U V A U S

2H / 350€ / 15 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 600€ / ALK.50 KUVAA

Haluaisitko ikuistaa perheesi tärkeän juhlan, kuten esimerkiksi ristiäiset, hautajaiset, polttarit tai vaikka rippijuhlat. Merkitykselliseen päivään on ihana palata muistelemaan vuosienkin jälkeen. Ideoidaan yhdessä päiväänne sopiva kuvaus.

H A U T A J A I S K U V A U S

SIUNAUSTILAISUUS 

140€ / 8 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 280€ / ALK.40 KUVAA

SIUNAUSTILAISUUS + MUISTOTILAISUUS

NOIN 2H / 350 / 15 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 600€ / ALK.50 KUVAA

 

L E M M I K K I K U V A U S

15-20MIN / 124€ / 5 KUVAA

Lisäkuvat 10€ / kpl

KOKO GALLERIA / 248€ / ALK.40 KUVAA

Tule ikuistamaan yhteisiä hetkiäsi rakkaan karvakuonosi kanssa! Voimme kuvata miljöössä tai teidän omassa kodissanne. Valitettavasti studiokuvaus lemmikkien kanssa ei ole mahdollista. 

Kuvaan mielelläni myös hevosia sekä maatilan eläimiä. 

Y R I T Y K S I L L E

Yrityksille toteutan tuote- henkilö- ja brändikuvia sekä erilaisia yritystilaisuuksien valokuvauksia. Laadukkaat tuotekuvat tukevat yrityksesi ilmettä sekä vangitsevat tarvitsemasi huomion vaikkapa tuotesarjaasi tai yritystäsi brändätessä. Uniikin visuaalisen sisällön avulla tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita ja erotut kilpailijoista.

Valokuvausten hinnoittelu on monien tekijöiden summa ja täten hinnasto on projektikohtainen. Hinnat ovat alkaen 80€ (ALV. 24%). Käytän vuokrastudiota Kaarinassa josta veloitan lisähinnan 61€/ h.

Esimerkkiprojekti 1:

-Siirtymä kuvauspaikalle, 2km.

-Kahden tuotteen tuotekuvat luonnossa.

-Yhteensä neljä käsiteltyä kuvaa.

-Hinta: 80 euroa.

Esimerkkiprojekti 2:

-Siirtymä kuvauspaikalle, 15km.

-Viiden tuotteen tuotekuvat luonnossa.

-Yhteensä 10 käsiteltyä kuvaa.

-Hinta: 250 euroa.

Suunnitellaan yhdessä teidän brändiin sopiva ilme!